Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Meikki itselle ja ammatiksi

Meikki itselle ja ammatiksi innostaa irrottautumaan tavanomaisuudesta - katsomaan ja näkemään asioita uudella tavalla, luovasti. Meikkaamisen taiteella jokaisesta naisesta saadaan luotua kaunotar ja kaunottaresta maskeeraamalla hirviö.
Uudistetun kirjan tarkat ohjeet opastavat lukijaa meikkauksen saloihin. Tekstiä on avattu piirroksin, kuvin ja tietolaatikoin. Teoksessa on kiehtova katsaus meikkaamisen ja muodin historiaan kautta vuosikymmenten.

Teos on käytännönläheinen ja selkeä oppi- ja käsikirja kauneusalan opiskelijoille ja ammattilaisille, mutta myös erinomainen opas jokaiselle, joka haluaa oppia meikkaamaan.

Tekijä: Vaara Riitta, 189 s., Edita Publishing Oy

Kirja Meikki itselle ja ammatiksi on laaja ja selkeästi kuvitettu tietopaketti meikkauksesta.

Iho ystäväksi - apua ihon ja päänahan ongelmiin

Mitä tehdä, kun iho on kuiva ja kutisee tai rasvoittuu, näppyilee ja märkii? Entä kun karvakaan ei kasva ja kaunista?

Riitta Vaaran asiantunteva teos tarjoaa ohjeita ihosairauksiin ja vammoihin liittyvien iho-ongelmien hoitoon. Teos sisältää perustietoa ihon rakenteesta ja toiminnasta, ihotyypeistä sekä valon, stressin ja ikääntymisen vaikutuksista ihoon. Kirja käsittelee yleisimpiä iho-ongelmia, kuten aknea, atopiaa, psoriaasia, erilaisia allergisia reaktioita sekä hiuspohjan ongelmia, kuten hiustenlähtöä. Se kertoo hoidoista ja hoitokeinoista.
Kirjassa tuodaan esiin kosmetiikan mahdollisuudet ihotautia sairastavan ihon suojaamisessa ja kauneudenhoidossa lääketieteellisen avun täydentäjänä.Kirja on tarkoitettu erilaisista iho-ongelmista kärsiville, heitä hoitaville terveydenhoidon ja kuntoutuksen ammattilaisille sekä alan potilasyhdistysten kuntoustuskurssien ja jäsenten käyttöön.

Kirja on tarkoitettu myös kosmetologien, hiusalan ammattilaisten ja maskeeraajien työn tueksi sekä oppikirjaksi näiden alojen opiskelijoille.

Tekijä: Vaara Riitta, 167 s., julkaisuvuosi 2005, Edita Publishing Oy

Atooppinen iho ennen ja jälkeen meikin.

Kuvat: Bosse Fagerström